Beste wensen + Kalender 2016

Beste vrienden,

Het vijftiende werkjaar van de “KBC Classic Car Club” is alweer achter de rug.  Een feestjaar met heel wat mooie activiteiten!  Wie denkt er niet met genoegen terug aan de poetsstage bij Meguiar’s, de prachtige lenterit in de Condroz, de hernieuwde kennismaking met de Old Timer Fly In van Schaffen, de verrassingsrit door Brussel naar Bekkerzeel, de schitterende nazomerrit door het Hageland en Haspengouw en als klap op de vuurpijl natuurlijk de buitenlandse reis door het mooie Hampshire in Engeland.  Heimwee?  Terugkijken kan je zoals steeds bij de afzonderlijke fotoreportages op onze blog of bij de samengestelde fotoalbums op onze Facebookpagina.

We wensen ieder van jullie een prachtig en gezond 2016 met als het effe kan, heel veel oldtimerplezier “samen” wink

20160100_002_KBCCCC2016.jpg

 

2016 kondigt zich trouwens schitterend aan!  Kijk maar eens naar dit lijstje van activiteiten:

16 januari 2016:  Italian Car Passion in Autoworld.  Zin om samen met ons naar deze mooie en unieke tentoonstelling over Italiaanse (auto-) passie te gaan?  Op zaterdagochtend om 10u komen we samen aan de ingang van Autoworld in Brussel.  Kaarten kan je nu al zelf online bestellen (http://www.autoworld.be/tickets-nl) of aan de kassa.

19 maart 2016:  Bezoek Arie-Jean in Waarschoot.  Als winteractiviteit kan dit alweer tellen:  ons lid Yves Huyghebaert tovert voor ons zomaar een bezoek aan een restaurateur van oude wagens uit zijn hoge hoed.  De techneuten onder ons kunnen zich al opwarmen (http://www.arie-jean.be/nl).

24 april 2016:  Lenterit door het Meetjesland en Zeeuwsch-Vlaanderen.  Ons lid Benjamin Blomme en zijn echtgenote vergasten ons op het mooiste uit hun streek, het Meetjesland.  En na de middag springen we nog even over de grens naar onze Zeeuwsche buren.

04-08 juli 2016:  Buitenlandse reis Morvan.  Eugène en Diane Lapidaire tonen ons de meest prachtige hoekjes van hun favoriete vakantiebestemming, het natuurpark van de Morvan in Frankrijk.  De uitnodiging hiervoor is vorige week verzonden.  En de inschrijvingen stromen vlot binnen.  Wens je nog één van de overblijvende plaatsjes te reserveren, aarzel dan niet en stuur je inschrijvingsformulier door naar Eugène (eugene.lapidaire@telenet.be).

31 juli 2016:  Bachten de Kupe (datum nog niet officieel bevestigd).  Ons lid Marc Dombrecht organiseert een rit voor “De Oldies Car Club” (http://www.theoldiescarclub.be).  Dit is geen organisatie van de KBC Classic Car Club, maar onze leden zijn natuurlijk van harte welkom.

20 augustus 2016:  Old Timer Fly In van Zoersel (datum nog niet officieel bevestigd).  Dit jaar gaan we eens niet naar Schaffen, maar als afwisseling parkeren we onze klassiekers op het vliegveld van Zoersel (http://www.ebzr.be/FlyIn/Bezoekersinfo.aspx) en genieten we daar van alle vliegende en rijdende pracht en praal en misschien zelfs een gezellige picknick.

21 augustus 2016:  Centomiglia (datum nog niet officieel bevestigd).  Dit is geen organisatie van de KBC Classic Car Club, maar zoals steeds zijn leden van onze club die het hart op de juiste plaats hebben en voor het goede doel willen meerijden, op deze altijd mooie rit voor old timers en exclusieve sportwagens van harte welkom (http://www.centomiglia.be).

September/oktober:  Nazomerrit door de Vlaamse Ardennen (datum nog niet vastgelegd).  Ons lid Carla Van Impe en haar echtgenoot staan werkelijk te trappelen om ons de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen te tonen.

 

We zijn zeker dat hier heel wat van jullie gading tussen zit.  En zoals steeds ontvangen jullie voor iedere activiteit nog een afzonderlijke uitnodiging.

 

Dan rest ons nog enkel om jullie heel hartelijk te danken voor jullie zoals steeds heel aangenaam gezelschap en enthousiasme bij onze activiteiten.  We hopen jullie ook in het nieuwe jaar in groten getale te mogen verwelkomen.  En voorstellen voor old timer gerelateerde activiteiten, zijn natuurlijk altijd van harte welkom bij één van de bestuursleden of op ons algemeen mailadres KBCCCC@KBC.BE.

 

Met vriendelijke groeten,

Leo, Marc, Danny, Joris, Guido.

 

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

 

%d bloggers liken dit: