uitnodiging “Krekenrit” 24/04/2016

Beste vrienden,

Het bezoek aan old timer restaurateur “Arie-Jean” in Waarschoot was gewoon prachtig!  Met zoveel passie over je beroep kunnen praten, dat hebben we in onze uitstap-agenda nog niet dikwijls mogen meemaken.  De afwezigen hadden, zoals steeds, alweer ongelijk.  Foto’s van ons bezoekje aan Arjen Geirnaert en zijn team vind je in de linkerkolom en bij de fotoalbums op onze Facebookpagina.

Maar het ene evenement is nog maar pas achter de rug, of daar is al de uitnodiging voor onze volgende activiteit:  de lenterit!

Zondag 24/04/2016 – Krekenrit

20160424_100_krekenrit.jpg

 

Op zondag 24 april 2016 nodigen Benjamin Blomme en zijn echtgenote ons uit voor de “Krekenrit”.

Afspraak om 09u30 in Eeklo op de parking van het KBC bankkantoor in de Collegestraat.

Na een klein ontbijt verkennen we vanaf 10u à 10u15 de mooiste plekjes van het Meetjesland om voor het middagmaal opnieuw richting Eeklo te trekken.  Na het versterken van de innerlijke mens springen we nog even over de grens om een bezoek te brengen aan onze zeeuwse buren.

Wat kost het?  Leden betalen 15 euro.  

Niet-leden/partners/gasten betalen 30 euro. 

Kinderen jonger dan 12 betalen eveneens 15 euro.

Zin om mee te rijden?  Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar het gekende mailadres van de KBC Classic Car Club KBCCCC@KBC.BE én door het juiste bedrag over te schrijven op de zichtrekening van de club, meer bepaald “BE63 7390 1017 6008”.  We verwachten je inschrijving ten laatste op vrijdag 15 april.

 

Jij komt toch ook?

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

%d bloggers liken dit: