De Krekenrit : een absolute voltreffer !

Beste vrienden,

Zondag stond onze jaarlijkse  Lenterit op het programma en ondanks haast apocalyptische weervoorspellingen is het een heel toffe en geslaagde (typisch Belgische) lenterit is geworden.  De regen viel vooral op weg naar de startplaats in Eeklo waar Benny ons met open armen ontvangen heeft in het plaatselijke KBC kantoor.

De rit van zondag gaat de clubgeschiedenis als de rit met een vrolijke jarige, mooie kreken, prachtige natuur, zon, regen, hagel, schapen op de weg, modder en “andere substanties” op de weg, maar bovenal vrolijke gezichten van vrienden die een fijne dag samen beleefden. 

Bedankt Benny, Karine en co voor de piekfijne organisatie!  Bedankt vrienden voor het fijne gezelschap. 

DSC_0038.JPGDSC_0110.JPGDSC_0137.JPGDSC_0179.JPGDSC_0253.JPGDSC_0183.JPG

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

 

%d bloggers liken dit: