Bezoek Interclassics Brussel en uitnodiging Autoworld + blik op 2017

Afgelopen weekend trokken we met in totaal 25 enthousiaste old timerliefhebbers naar de beurs “Interclassics Brussels” in de Heizelpaleizen.  In vergelijking met de editie van vorig jaar was de beurs in oppervlakte verdubbeld tot vier paleizen vol prachtig mooie klassiekers.  We hebben dan ook net niet kwijlend verschillende uurtjes gesleten tussen al dat moois.  Zie “2016 in beeld” voor meer foto’s.

 

DSC_3681.JPG

Maar de ene activiteit is nog maar net achter de rug, of we nodigen je nu al uit voor onze winteruitstap:

Thematentoonstelling 100 Jaar BMW in Autoworld – zaterdag 17 december 2016

Jawel, ook in 2016 staat Autoworld op ons programma als afsluiter van alweer een werkelijk mooi old timerjaar.  In ons favoriete museum ligt van half december tot begin januari de nadruk op de thematentoonstelling voor 100 jaar BMW (http://autoworld.be/expos-nl-42-exhibition—100-years-bmw).

De KBC Classic Car Club bezoekt deze tentoonstelling op zaterdag 17 december.

Waar en wanneer?

We verwachten je zaterdagochtend 17 december om 10u aan de ingang van Autoworld (Jubelpark 11 te 1000 Brussel).

Wat kost het?

De KBC Classic Car club schenkt dit graag als vroeg kerstcadeau aan z’n trouwe leden smile

Hoe inschrijven?

Schrijf je in voor 9 december door een mailtje te sturen naar het gekende mailadres kbcccc@kbc.be met vermelding van het aantal deelnemende personen.

 

Vooruitblik 2017

Over iets meer dan een maand rijden we met de KBC Classic Car Club 2017 binnen.  Hoog tijd dus om een tipje van de sluier op te lichten over ons programma:

De lenterit zal zich hoogstwaarschijnlijk wat meer in het centrum van het land situeren.  De datum is nog niet bepaald, maar onze eigenste voorzitter Leo Verhoeven staat te springen om ons een prachtig parcours voor te schotelen.

Tijdens het Hemelvaartweekend van 25-28 mei 2017 trekt de KBC Classic Car Club onder leiding van Marc en Martine naar het noorden, meer bepaald naar Fryslân.  Op de planning staan drie nachten en twee dagen ter plaatse.  Eind november hoor je hierover meer, maar je kan nu al deze periode in je agenda blokkeren.

Van 7-11 juli 2017 is de KBC Classic Car Club onder aanvoering van André-Marie en Irène terug te vinden in de streek van de Forez in Frankrijk (tussen Clermont-Ferrand en Lyon).  Daar verblijven we vier nachten en drie dagen ter plaatse.  Ook hiervoor geldt dat je nog voor het jaareinde meer nieuws zal ontvangen.

Ook in augustus 2017 plannen we waarschijnlijk nog een uitstap naar de Old Timer Fly In van Malle.  Ook bekijken we of we opnieuw een korte namiddagrit kunnen plannen eind augustus in het centrum van het land.

De nazomerrit van 2016 is nog maar een dikke maand achter de rug, of we moeten het al hebben over de versie van 2017.  Als alles goed gaat laten Leo en Lieve ons het mooiste van Haspengouw en Limburg zien.  

 

En wees gerust, ook in 2017 plannen een aantal leden nog activiteiten voor andere clubs waarop ook de leden van de KBC Classic Car Club van harte welkom zijn (bv. 6 Uren van Leuven, CentoMiglia, …).

 

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

 

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

 

%d bloggers liken dit: