Bedankt voor 2016 en Beste wensen voor 2017 !

Beste vrienden,

2016 ligt nu helemaal achter ons en het was opnieuw een mooi gevuld jaar met zomaar eventjes 13 (!) activiteiten.  Nogmaals een hartelijke dank aan de clubleden die de mooie ritten en evenementen steeds met hart en ziel blijven organiseren en aan alle deelnemers die steeds zo talrijk inschrijven, en daar doen we het uiteindelijk voor wink

Het was weer puur genieten in 2016. 

Wij wensen iedereen in 2017 heel veel gezondheid, liefde en warmte en als het dan nog effe kan heel veel zorgeloze km met ons clubke en op tijd en stond een sprankelende apero langs één of andere zonnige landweg, meer moet da ni zijn. 

Beste wensen !

Het bestuur

comp-large.png

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic Car Addicts since 2000.

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

%d bloggers liken dit: