Uitnodiging Rallye du Forez / Lenterit verplaatst naar 7/5 ! en Fryslan-tour uitverkocht

Beste vrienden,

Hierbij een update over ons programma voor 2017 :

 

07-11/07/2017:  Rallye du Forez

 

Onze vrienden André-Marie en Irène Mouton nodigen je uit voor de “Rallye du Forez”.  De reis gaat door van 7 tot 11 juli.  Alle informatie en het inschrijvingsformulier vinden jullie in bijlage.  Meer info bij André-Marie en Irène Mouton (andremariemouton@hotmail.com).  Jij komt toch ook?

 

forez.jpg

 

  inschrijvingsformulier_forez_NL.docx

 

07/05/2017:  Spring Tour

 

Ja, jullie lezen het goed, de lenterit wordt om organisatorische reden verplaatst naar zondag 7 mei.  Op die dag zorgen Leo Verhoeven en Davy Persy dat we de allermooiste plekjes te zien krijgen van hun respectievelijke “thuis”-streek, meer bepaald Vlaams- en Waals-Brabant.  De datum kan je nu al blokkeren in je spiksplinternieuwe agenda.  De uitnodiging hiervoor ontvang je begin april.

 

 

25-28/05/2017:  de Fryslân Tour : neem jij het laatste ticketje ?

 

Het voor KBC’ers vrije lange Hemelvaartsweekend van 25 tot 28 mei kan je de KBC Classic Car Club terugvinden in het noorden van Nederland, meer bepaald in de provincie Fryslân.  Er gingen je al 19 enthousiaste teams voor, dus is er maar één kamer meer vrij.  Inschrijven kan nog tot en met 10 februari.  Bij interesse …  Meer info bij Marc en Martine Kaptein (hedonista@telenet.be).

 

KBCCCC_rallyplaat_20170525_friesland.jpg

 

 

 

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic Car Addicts since 2000.

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

 

%d bloggers liken dit: