Springtour of Dilbeek – Enghien

Beste vrienden,

Zondag 7 mei verschenen bijna 30 wagens aan de start in Dilbeek waar ons meteen een mooie verrassing te wachten stond.  Pascal & Carla overhandigden ons 2 prachtige staanders en banners die onze toekomstige events nog meer cachet gaan geven.  We kijken nu al uit naar de bewonderende blikken op onze volgende events.

DSC_7484.JPG

De Spring Tour bracht ons van het zacht glooiende Pajottenland naar het “onbekende” Waals Brabant.  

Organisatoren Leo en Dave hadden werkelijk de meest pittoreske dorpjes en landwegen uitgezocht met tussendoor een boeiende tussenstop in het Technopolis van lang en minder lang vervlogen tijden.  De flash-backs waren ontelbaar smile

De apero en lunch werden genuttigd in de prachtige tuin van Dave en Aurore waarna we door uitgestrekte velden en eindeloze bossen koers zetten naar Enghien voor de afscheidsdrink in het plaatselijke kasteel en bijhorend domein.

Hierbij een impressie van deze weeral zeer geslaagde Lenterit, meer foto’s zoals steeds in de linkerkolom : 2017 in beeld :

DSC_7442.JPGDSC_7561.JPGDSC_7604.JPGDSC_7668.JPGIMG_0802.JPGDSC_7835.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

Danny, Marc, Joris & Guido.

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic Car Addicts since 2000.

  

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

 

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

  

Bezoek ons ook op Facebook

 

%d bloggers liken dit: