De Fryslân Tour was een absolute voltreffer !

Beste vrienden,

Voor het eerst in de clubgeschiedenis gebruikten we het lange Hemelvaartweek-end voor “een” bijkomende buitenlandse reis en Marc en Martine hadden hun kennersoog laten vallen op het sympathieke Friesland dat iedereen kent van de Elfstedentocht.

En wat voor een reis ! 

Voor het hotel werd het perfect gelegen Galamadammen in Koudum uitgekozen, gelegen midden de vele uitgestrekte meren en kanalen waarmee Friesland bezaaid is, en waar het zalig verpozen was op het zonovergoten terras met zicht op boten en schepen, klein en groot.  Puur genieten dus.

Vrijdag werd de kuststreek ontdekt met een stevige rit van 150 km onder, alweer, een stralende zon.  De monden vielen helemaal open bij de prachtige natuur, de oneindige horizonten, statige windmolens, ontelbare schapen met hun schattige lammetjes, en de perfecte wegen.

Zaterdag ging het richting Sneek en “De Tynje” waar we het plaatselijke Opel-museum bezochten, voor velen de aha-erlebnis van het jaar, pure nostalgie om terug de (eerste) eigen wagen, die van vader, oom of buurman terug te zien om daarna een heuse veerpont te nemen richting Koudum.  De zon stak nog een tandje bij, en we reden met Mediterane temperaturen.

Naast het prachtige weer zorgden onze “Meester Organisatoren” voor twee machtig originele parcours en werkelijk perfecte rroadbooks.  We hoorden niets dan lof, de organisatoren zagen dat het goed was en straalden als hadden ze net zelf de Elfstedentocht gewonnen wink

We kunnen zo nog even doorgaan maar laten liever de beelden spreken.  Nog veel meer foto’s in de linkerkolom “2017 in beeld”. 

DSC_0055.JPGDSC_9735.JPGDSC_9700.JPGDSC_9350.JPGDSC_0150.JPGDSC_9896.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

Danny, Marc, Joris & Guido.

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic Car Addicts since 2000.

  

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

 

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

  

Bezoek ons ook op Facebook

%d bloggers liken dit: