Le Forez was prachtig, piekfijn, onvergetelijk, schitterend, …

Beste vrienden,

Dit zijn de superlatieven die we het meest terug vinden in de mailtjes van de 20 deelnemers voor het delen van de talrijke foto-reportages, waarvoor onze uitdrukkelijke dank.  Alle reportages zijn zoals steeds te vinden in de “linkerkolom”.

Bij deze willen we vanuit de voltallige groep en in het bijzonder vanuit het bestuur André-Marie en Irene bedanken voor het fantastische werk dat weer geleverd werd om deze toch wel uitdagende onderneming opnieuw vlekkeloos te organiseren.  De routes waren een lust voor het oog en onze wagens konden regelmatig de paardjes onder de motorkap flink aan het werk zetten om de heuvels te bedwingen en uiteindelijk ongeveer 2.500 km af te leggen, gene kattepis wink

Hierbij zoals gewoonlijk enkele sfeerbeelden, meer foto’s in de linkerkolom, maar …. de foto’s geven slechts een bescheiden impressie van een effectieve deelname en zijn werkelijke beleving.

DSC_1078.JPGDSC_1125.JPGDSC_1529.JPGDSC_1597.JPGDSC_1771.JPGDSC_1422.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We kijken nu al naar uit naar de volgende internationale uitstap naar Sauerland, Duitsland, in het lang week-end van Pinksteren in mei 2018.

Bij deze ook nog even herinneren aan onze volgende afspraak :

zaterdag 29 juli : AUTOWORLD 70 Jaar Ferrari.  Afspraak om 10u aan de ingang van het museum (adres:  Jubelpark 11 te 1000 Brussel). 

Met vriendelijke groeten,

Danny, Marc, Joris & Guido

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic Car Addicts since 2000.

  

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

 

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

  

Bezoek ons ook op Facebook

 

%d bloggers liken dit: