Autoworld 27 juli en de Sauerland Express 2018 staat al klaar !

Beste vrienden,

De activiteiten van de KBC Classic Car Club volgen mekaar in razendsnel tempo op.  Zó snel, dat zelfs de bestuursleden af en toe de tel kwijtraken.  En daardoor zijn we een jubileumeditie uit het oog verloren:  de “Fryslân Tour” was namelijk de 75e activiteit van onze geliefde personeelsvereniging.  Inderdaad, de tijd gaat snel, of zoals we dat nog mooier in het Engels kunnen verwoorden:  “Time and tide wait for no men.” 

75.jpg

In de beginjaren van de club kwamen we aan gemiddeld een drietal uitstapjes per jaar,  maar ondertussen zitten we in het 17e werkingsjaar en halen we gemiddeld een zevental activiteiten op een jaar.  En altijd zien we jullie blije gezichten.  En als we aan dit tempo doorgaan, hopen we jullie dan ook ergens binnen drie à vier jaar met even blije gezichten te kunnen verwelkomen op onze honderdste activiteit.  En dát jubileum laten we zeker niet zomaar voorbijgaan.

En dit gezegd/geschreven zijnde, kunnen we naadloos overgaan tot onze 76e uitstap:

Zaterdag 29 juli 2017:  Autoworld 70 Jaar Ferrari

De allereerste activiteit van de KBC Classic Car Club was in december 2000 met een bezoek aan Autoworld.  En in de tussentijd zijn we daar al meermaals opnieuw langsgeweest voor een aantal schitterend mooie thematentoonstellingen, zoals “Porsche, the heritage”, “Italian Car Passion” of “100 Jaar BMW”, om er maar een paar te noemen.

En nu is er de thematentoonstelling voor “70 Jaar Ferrari”.  De mezzanine van Autoworld zal dan ook gevuld zijn met meer dan 50 schitterende bolides van het bekende Italiaanse sportwagenmerk.  De 275 GTB, de F40, de 356 GTB Daytona of de Testarossa, allemaal zullen ze te zien zijn.  Voor de liefhebbers alweer een niet te missen bezoek, dus.

KBCCCC_affiche_20170729.jpg

Wanneer?

De KBC Classic Car Club bezoekt deze tentoonstelling op zaterdag 29 juli om 10u.  Afspraak aan de ingang van het museum (adres:  Jubelpark 11 te 1000 Brussel).  Omwille van de groepstickets gaan we samen binnen, maar ieder bezoekt de tentoonstelling op eigen tempo.

Wat kost het?

Leden:  gratis

Niet-leden/partners/gasten:  6 euro

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan tot en met donderdag 20 juli.

Stuur een mailtje naar het bekende mailadres kbcccc@kbc.be en laat ons weten hoeveel leden en niet-leden aan het bezoek deelnemen en hoeveel 65+’ers.

Niet-leden/partners/gasten betalen bij inschrijving 6 euro op de bankrekening van de KBC Classic Car club “BE63 7390 1017 6008”.

Volgende activiteiten van de KBC Classic Car Club

 Een overzicht van onze volgende activiteiten vind je op de activiteitenkalender in de linkerkolom

Voor de geïnteresseerden is er ook al het inschrijvingsformulier voor de “Rallye Fonds Jacques Goor” van 20 augustus, medegeorganiseerd door André-Marie Mouton (andremariemouton@hotmail.com) en de CBC Classic Car Club, bulletin d’inscription_rfjg_FR.docx

én om je al wat te laten watertanden een folder met wat info over onze Pinksterreis voor 2018, de “Sauerland Express”. KBCCCC_sauerlandexpress_20180518_NL.pdf

Sauerlandexpress.jpg

Jij komt toch ook?  Tot binnenkort!

Met vriendelijke groeten,

Danny, Marc, Joris & Guido

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic Car Addicts since 2000.

  

De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

 

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

  

Bezoek ons ook op Facebook

%d bloggers liken dit: