Prettige Feestdagen !!!

Beste vrienden,

2017 Was een druk jaar bij de KBC Classic Car Club, vol met leuke activiteiten en fijne herinneringen.  Je zou als het ware je prikbord in de keuken vol met polaroids kunnen hangen van iedere activiteit:  de lenterit “Spring Tour”, de “Rallye du Forez”, de zomerrit “Bekkerzeel (Her-) Leeft”, de nazomerrit “Haspengouw op z’n Mooist”, de geweldige “Fryslân Tour” en natuurlijk de unieke bezoeken aan de privécollecties van Jan De Reu en Johan Frank Dirickx.  En dan is de lijst nog niet eens compleet.

KBCCCC_prettig2018.jpg

2018 Kondigt zich nu ook al aan als een jaar met prachtige activiteiten.  Nu al staan de organisatoren van de lenterit in het Antwerpse en de nazomerrit aan de Kust te popelen om jullie te ontvangen.  En natuurlijk vergeten we ook niet ons Sauerlandteam, waarmee we in mei Duitsland zullen verkennen.  Maar er wordt uiteraard ook nog volop gewerkt aan tussentijdse activiteiten.  Zo kan je ons bv op zondag 22 april ook aantreffen bij het KBC-evenement “Samen” in Mechelen.

De wereld staat niet stil, maar de KBC Classic Car Club, jullie favoriete personeelsvereniging, evenmin.

Daarom wensen we jullie nu alvast hele Prettige Feestdagen en een Nieuw Jaar vol geluk, vooral goede gezondheid en veel oldtimerplezier. 

il_340x270.1114019419_gay2.jpg

Met vriendelijke groeten, en graag tot binnenkort !!!

Danny, Marc, Joris & Guido.

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic  Car  addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

%d bloggers liken dit: