de Sauerland Express is terug thuis

Hallo vrienden,

De “Sauerland Express” is inmiddels alweer achter de rug en iedereen slaapt terug in z’n eigen bedje.  We hebben de afgelopen dagen al heel wat fijne, hartverwarmende reacties mogen ontvangen.  En dat doet ons natuurlijk goed.

20180519_177

Ook wij vonden het een geslaagde uitstap.  Het prachtige weer én jullie (zoals steeds) fijne vriendschap en gezelschap, waren natuurlijk meevallers van formaat, om nog maar te zwijgen van het hotel en de leuke en lekkere stops onderweg én de schitterende streek.  En een weerbarstig paard en een frivole berggeit kunnen ons zeker niet tegenhouden.

20180519_121

Uit een flink pak foto’s die we mochten ontvangen, hebben we al een fotoalbum van deze reis samengesteld.  Je vindt de volledige en uitgebreide selectie in de rechterkolom achter de foto “Sauerland Express”

Fotografen van dienst waren Carla & Pascal, Rita & Danny, Martine & Marc, Chris & Guido en Bea & Marc, waarvoor onze uitdrukkelijke dank om de foto’s te delen met de club.

We kijken samen met jullie al uit naar de volgende activiteiten van de KBC Classic Car Club én natuurlijk naar de buitenlandse uitstap “Baie de Somme” van Walter en Marc in juni 2019.

Met vriendelijke groeten en tot binnenkort !

het Sauerlandteam,

Guido & Chris, Marc & Martine, Marc & Bea

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic  Car  addicts  since  2000

de KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van 

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: