UITNODIGING oldtimer fly in Schaffen 11/08/2018

De uitnodigingen volgen mekaar nu even heel snel op.  Over twee weken trekken we namelijk naar de “Oldtimer Fly & Drive In” op het militaire vliegveld van Schaffen bij Diest.  En over een goeie maand is het alweer tijd voor onze nazomerrit aan de kust.  Heb jij al de nodige tijd vrijgehouden in je agenda?

Zaterdag 11/08/2018 – Oldtimer Fly & Drive In Schaffen

KBCCCC_affiche_20180811

De Oldtimer Fly & Drive In van Schaffen, klinkt bij vele leden van de KBC Classic Car Club zeker bekend in de oren.  We zijn er in het verleden immers al een aantal maal langsgeweest, niet enkel bij schitterend zonnig weer, maar soms ook bij een flinke hoosbui.  Wat het weer ook is, het is altijd genieten van die prachtcombinatie van historische vliegtuigen met historische wagens, woonwagens en legervoertuigen.  Altijd een schitterend spektakel vol gezelligheid.  Kijk er de oudere fotoreportages maar eens op na.  Ook dit jaar belooft spektakel met de komst van de Seaking en de Red Devils.  Hou je fototoestel maar klaar!

Wanneer en waar?

Zaterdag 11/08/2018 om 10u op de carpoolparking aan uitrit “25 / Halen” van de E314 op de Staatsbaan in Halen (naast garage “Cars in a Box”).

plannetjecarpoolhalen

We rijden dan samen naar het vlakbij gelegen vliegveld van Schaffen aan de Nieuwe Dijkstraat.

Wat kost het?

Als je met een oldtimer komt, is de toegang tot het vliegveld gratis voor de inzittenden.  Kom je met de gewone wagen, dan moet je parkeren op de gratis parking tegenover het vliegveld en betaal je 10 euro per persoon voor de toegang (zelf kan je online boeken voor 9 euro via https://dac.eventsquare.co/nl/wx6ys2qb0fso).

Hoe inschrijven?

Stuur vóór 10 augustus een mailtje naar het gekende mailadres kbcccc@kbc.be, met vermelding of je langskomt op het vertrekpunt aan de carpoolparking in Halen, of dat je achteraf rechtstreeks naar Schaffen komt.

Middagmaal?

Mogelijkheden te over om op het vliegveld een hapje te eten en/of iets te drinken.  Een picknickje aan de wagens is natuurlijk ook heel gezellig.  Misschien dus best ook een stoeltje meebrengen, of zelfs een tafeltje, mocht je picknick van de uitgebreidere soort zijn.  Alles kan, niets moet, iedereen is vrij om hierbij te doen wat hij wil.

Periodieke oldtimerkeuring in het Vlaams Gewest

Woon je in het Vlaams Gewest?  Dan is dit artikel voor jou zeker interessant:  https://www.bfov-fbva.be/nl/politieke-dossiers-lobbying/vlaams-gewest-periodieke-oldtimerkeuring-vanaf-20-mei-2018-19-05-2018.

De BFOV legt in dit artikel namelijk van naaldje tot draadje uit hoe de nieuwe oldtimerwetgeving van het Vlaams Gewest in mekaar zit en wanneer je je geliefde klassieker, indien ingeschreven met een O-plaat, voor het eerst voor de periodieke keuring moet aanbieden.  Lees het dus maar even goed na.

Activiteitenkalender

Zoals gewoonlijk vind je de activiteitenkalender op zijn vaste plaats.  Kijk zeker ook eens bij de niet-KBCCCC-gebonden activiteiten, want naast de activiteiten die ons lid Anne Lichtert organiseert in augustus samen met haar echtgenoot Willy De Meulder, nodigen ons lid Kristien Lootens en haar echtgenoot Fabian Demaret ons nu uit voor hun kastelentocht vanuit St Martens Leerne.

carsandbikes_20180815

Leerne feest 2018_V4

Tot op de Oldtimer Fly & Drive In op zaterdag 11 augustus?

Met vriendelijke groeten,

Danny, Marc, Joris & Guido.

f67b6-572889164-33

Classic Car Addicts since 2000.

 De “KBC Classic Car Club” is een personeelsvereniging van

30a9c-4271281463-24

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: