Maas & Waal was adembenemend …

Beste vrienden,

Onze vierdaagse naar het land van Maas & Waal, georganiseerd door Marc & Martine wordt zonder twijfel in gouden letters ingeschreven in het Gulden boek van onze club.

Om te starten bezochten we vrijdag meteen de exclusieve BMW-collectie van Harry waar we werkelijk enkele unieke pronkstukken mochten ontdekken van wat het prestigiuze automerk uit Bayern ooit op de weg gezet heeft, menig bezoeker droomde even van …

Zaterdag laveerden we onder een stralende zon langs prachtige kastelen en ingeslapen stadjes, cruiseden we over eindeloze dijken met een prachtig zicht op Maas en Waal, puur genieten.

Zondag stond ons zowaar nog een grotere verassing te wachten. Bij het vertrek was de zon nog steeds van de partij om op de middag de “Metropole” te bezoeken, een “privé” collectie van meer dan 300 wagens, de ene al exclusiever dan de andere, aangevuld met een werkelijk unieke collectie zware vrachtwagens, werkelijk “du jamais vu” en we hebben met de club toch al één en ander gezien.

Maandag hebben we, alweer onder een (water)zonneke, de terugrit aangevat met als afsluiter een zeer gezellige afscheidsdrink. Het was weer voorbij die buitenlandse waar iedereen zo naar uitgekeken en die absoluut alle verwachtingen ingelost heeft.

Wij wensen iedereen nog een schitterende zomer en zien jullie graag terug op zondag 18 september die ons naar Noord-Limburg zal brengen, een organisatie van Benny & Katleen.

Nog heel veel rijplezier en hou het veilig !

Danny, Joris, Guido, Luc & Paul

Classic car addicts since 2000

De KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: