10 mei 2015 : Rallye en Condroz

Beste vrienden,

Voelen jullie ook al de lentekriebels opkomen?  Wij alvast wel!  Wij popelen om onze klassiekers uit hun stalling te halen.  Zeker nu een aantal onder jullie, na de geslaagde “Meguiar’s Detail Day”, perfect weten hoe ze hun bolide(s) moeten doen schitteren!

Bij lentekriebels hoort natuurlijk de lenterit.  10 Mei is het zover.  Je vindt de info hierna.

10/05/2015 – Rallye en Condroz

Ditmaal trekken we op zondag 10 mei onder impuls van André-Marie Mouton, voorzitter van de CBC Classic Car Club, door de wondermooie streek van de Condroz.  We doen er niet mee aan de bekende “Rallye du Condroz”, maar houden er een wat gezapiger tempo op na voor André-Marie’s versie “Rallye en Condroz”. 

Alle info vind je in het documentje in bijlageKBCCCC_inschrijvingsformulier_20150510.docx

Wat kost het ?

Leden van de KBC Classic Car Club betalen 35 euro.

Voor de niet-leden/partners/gasten kost deze dag 50 euro per persoon. 

In deze prijs zijn inbegrepen :

 

  • Ontbijt 

  • Een driegangen menu met wijn, frisdrank en koffie of thee 

  • Het bezoek aan Monopoli Museum 

  • De roadboeken in het Nederlands en Frans

 

Bevestig je deelname door overschrijving van het juiste bedrag op rekening BE34 7426 5119 5690 van André-Marie Mouton ten laatste op 15/04/2015. 

Stuur het aangehechte inschrijvingsformulier degelijk ingevuld, bij voorkeur via e-mail, naar André-Marie Mouton (andremariemouton@hotmail.com) en in kopie eveneens naar het gekende adres KBCCCC@KBC.BE.

De Condroz ligt niet voor iedereen bij de deur.  Woon je wat verder af?  Dan kan je ook een nachtje logeren bij het ontbijt- en vertrekpunt van deze rit, Hotel-restaurant “Le Champerdrix” in Bas-Oha (http://www.champerdrix.be).  Bij de deelnemers aan de buitenlandse reis naar de Champagne in 2014, zal dit adresje zeker bekend in de oren klinken.  Bij reservatie melden dat je geen ontbijt nodig hebt, want dat is voorzien in de prijs van onze lenterit. 

Het is een regio die we met de club nog niet zo vaak verkend hebben.  Een unieke gelegenheid om op een aangename manier een prachtig en onbekend stukje België te ontdekken denken wij dan.  Zeker inschrijven dus !

KBCCCC_rallyplaat_20150510_1.jpg

 

 

 

%d bloggers liken dit: